Bedrijfs event

Actief samen bezig zijn zorgt voor meer verbinding. Bij het drakenbootvaren is samenwerking essentieel, de ultieme teambuilding dus!  

Om een uitdagende wedstrijd te kunnen bieden, organiseren wij bedrijfsevenementen vanaf 250 personen. 

Samen met u zetten wij een leuk programma op, dat past bij  uw wensen en budget. Ook de faciliteiten en catering verzorgen wij graag voor u, met ervaren partners.

Publieks event/festival

U organiseert het festival, wij verzorgen de drakenbootrace. Natuurlijk adviseren wij jullie daarbij graag, vanuit onze jarenlange ervaring.

De drakenbootrace is het middelpunt van het evenement. Het zorgt ook meteen voor een flink aantal bezoekers, want de teams worden natuurlijk aangemoedigd door familie, vrienden en collega’s.

Ons team zorgt ervoor dat de race vlekkeloos verloopt, en alle deelnemers een geweldige dag beleven. 

Pontons

Is er op uw lokatie geen steiger aanwezig? Geen probleem! DragonFun beschikt over 170 m2 pontons (dockfloats). Dit zijn kunststof elementen van 50×50 cm, waarmee we in elke vorm een in/uitstapsteiger kunnen bouwen. 

Fotofinish & Drakentijd.nl

Met onze professionele fotofinish zorgen wij ervoor dat alle tijden exact gemeten worden. De tijden en tussenstanden worden vastgelegd in Drakentijd.nl zodat teams en bezoekers direct alle tijden en de tussenstanden kunnen volgen op hun eigen mobiele telefoons!