Drakenboten

DragonFun heeft 14 mooie, grote drakenboten in verhuur en 6 kleine drakenboten. De boten zijn allemaal identiek en uitstekend onderhouden. Geschikt voor grote en kleine evenementen. Je kunt de boten bij DragonFun huren, met stuurman/vrouw, voor bijvoorbeeld een evenement met een drakenbootrace in jouw stad of dorp. Wij adviseren je daar graag in! Maar ook organiseren wij graag jouw bedrijfsuitje, relatiedag of teamactiviteit, waarbij we je alle zorg graag uit handen nemen. Dat kan op onze thuislocatie in Apeldoorn of elders in het binnen- of buitenland.

Doordat wij al zo’n 20 jaar vele drakenbootevents hebben verzorgd in verschillende plaatsen in Nederland en België, weten wij precies wat er allemaal bij komt kijken en waar we rekening mee moeten houden. Wij adviseren je graag over de beste opzet, wat het beste past bij jullie situatie, doelstelling en budget en nemen je graag de organisatie uit handen. Dan kun jij je focussen op andere belangrijke zaken. Onze ervaring is dat onze klanten dit zeer prettig vonden, deze meerwaarde bieden we jou ook graag aan!

Pontons

Zoek je een tijdelijke oplossing voor een evenement of werkzaamheden op het water? Dan hebben wij een ideaal systeem van modulaire drijvende steigers! Dit zijn elementen van 50×50 centimeter, die in elke gewenste vorm aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Het systeem is belastbaar tot 320 kilo per m2. Elk element heeft een gewicht van slechts 7 kilo, waardoor het systeem ook eenvoudig op lastig bereikbare plaatsen aangebracht kan worden. De pontons worden aangeleverd in blokken van 2×3 en 2×4 meter.

Ideaal voor bijvoorbeeld:

  • Loopbrug over het water
  • Aanlegsteiger en pieren

Zwemvesten

DragonFun heeft 300 zwemvesten in verhuur van het merk Helly Hansen, in de maten M-L-XL. De compacte zwemvesten zijn gemaakt van sneldrogend polyamide. Het vest heeft een stevige band met snelsluiting en twee aantrekkoorden. Dit vest heeft een 50N drijfvermogen wat inhoudt dat het geschikt is voor actieve watersporten, maar niet gecertificeerd is als reddingsvest.

Ballenlijn

Om tijdelijk een gebied op het water af te bakenen, heeft DragonFun een ballenlijn beschikbaar. Deze kan aan palen of met een anker in het water worden vastgelegd. De ballenlijn is lichtgewicht en makkelijk hanteerbaar. De lijn is snel binnen te halen met een rijglijn. De ballenlijn wordt per 100 m in een big-bag aangeleverd.

Fotofinish

Met onze professionele fotofinish zorgen wij ervoor dat alle tijden exact gemeten worden. De tijden en tussenstanden worden vastgelegd in Drakentijd.nl zodat teams en bezoekers direct alle tijden en de tussenstanden kunnen volgen op hun eigen mobiele telefoons!